tisdag, november 14

Samma problem x 3

Det är tandlöst här hemma, N och Bärry har samma utseende då båda saknar framtänder! Även K har en lös kindtand som dinglar på sista versen varav han bestämt hävdar att han inte kan äta så länge den sitter där....😳
Drog fram kameran igen och jagar min lilla modell överallt, han börjar bli van och är inte längre så nyfiken på vad kameran är för pryl och om den möjligen går att tugga på kanske?
Kanske förklaring till den olyckliga uppsynen är tandagnisslan? (Han har ju alltid ett mer eller mindre bekymrat utseende i ofs) men han har inte ätit så mycket de senaste dagarna, ganska trött och sovit mycket så kanske är de där tänderna som stökar till det? Dålig i magen också och är det som på människor så stämmer det ju in hur bra som helst!

Men i dag har han haft någon form av återhämtning av förlorad kraft tror jag, sprungit fram och tillbaka, runt runt som om han fått något riktig dille... Kastat runt på bollar och jagat dem, hoppat upp och ner på stenar med riktiga svanhopp!
Hur rolig som helst att titta på- knäppisen!

Å det blir mycket vovve på bloggen nu, eller ja mest överallt på de sociala medierna också men det kan inte hjälpas- kanske går det över? Eller så förvärras det :-) 🙈🙈🙈
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar